در این مقاله قصد داریم تا با نحوه وصول چک پرداختی در سپیدار آشنا شویم پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
وصول چک پرداختی
طبیعتاً همیشه چک هایی برای پرداخت در مجموعه ها وجود دارد و به معمولاٌ به محض وقوع سررسید ،مبالغ چک ها از بانک کسر می گردد. ما نیز بعنوان یک حسابدار ،موظف هستیم تا اطلاعات تمامی چک ها را در سیستم ثبت نموده و در موقع سررسید ،وصولی و یا برگشتی آنهارا ثبت نماییم. در این مقاله ،با وصولی چک های از نوع پرداختی در سپیدار سیستم آشنا می شویم.
همین الان میخواهم با تخفیف 50درصدی در دوره سپیدار شرکت کنم
نحوه وصول چک پرداختی در سپیدار
در سپیدار برای ثبت وصولی چک های از نوع پرداختی ،ابتدا از منوی اصلی ،بر روی گزینه دریافت و پرداخت کلیک کرده و از بخش عملیات آن بر روی گزینه وصول چک پرداختنی کلیک می کنیم.
حال از پنجره باز شده ،اطلاعات را وارد می کنیم. حساب بانکی که چک را از آن پرداخت کرده ایم را انتخاب می کنیم. پلاس زرد رنگ را کلیک می کنیم و چک پرداختی مد نظرمان را انتخاب می کنیم. در نهایت کافیست بر روی گزینه ذخیره کلیک کنیم تا چک پرداختی ما ،وصول گردد.
بدین ترتیب ،چک مد نظر ما وصول میگردد. حال اگر زمانی دچار اشتباه شدیم و خواستیم این چک را از حالت وصولی خارج نماییم ،کافیست از منوی اصلی بر روی گزینه دریافت و پرداخت کلیک کرده و این با از بخش فهرست ،بر روی گزینه وصول چک پرداختنی کلیک نماییم.
چک های وصولی پرداختی ظاهر میگردد ،و می توانیم با کلیک راست ،گزینه حذف را انتخاب کرده و آنهارا از حالت وصولی خارج کنیم.
بدین ترتیب با نحوه وصول چک های پرداختی در نرم افزار سپیدار سیستم آشنا شدیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
یک هدیه ویژه برای شمایی که تا انتها این آموزش را دنبال کردید داریم و آن هم تخفیف ویژه 50 درصدی دوره آموزش نرم افزار سپیدار می باشد.
همین الان میخواهم با تخفیف 50درصدی در دوره سپیدار شرکت کنم