در این مقاله قصد داریم تا با نحوه تعریف واحد فرعی در نرم افزار سپیدار آشنا شویم پس تا پایان این آموزش همراه ما باشید.
واحد فرعی چیست؟
گاهی فعالیت های یک شرکت بدین صورت است که بعنوان مثال ،یک کالایی را به یک واحد مشخصی (مثلاٌ کیلوگرم) خریداری مینمایند اما بعد از خریداری ،همان کالارا بصورت بسته ای به فروش میرسانند. (به یک واحد دیگر). در این گونه موارد ،جهت ثبت رویدادهای مالی در نرم افزارهای حسابداری،بایستی دو واحد برای کالاهای مدنظر تعریف گردد که در نرم افزار حسابداری سپیدار ،یک واحد بعنوان واحد اصلی و دیگری بعنوان واحد فرعی (همان واحد دوم) شناخته میشود.
نحوه تعریف واحد فرعی در نرم افزار سپیدار
در نرم افزار سپیدار جهت تعریف 2واحد برای یک کالا ،ابتدا به همان قسمتی که کالاهارا تعریف می نماییم مراجعه میکنیم.
مسیر: تامین کنندگانوانبار >> عملیات >> کالا/خدمتجدید
حال بعد از انتخاب کد و نام برای کالای مدنظر خود از قسمت پایینی پنجره بر روی گزینه واحد اصلی کلیک می نماییم. (به همان واحدی که خرید انجام می دهید می توانید تعیین کنید)
حال بعد از انتخاب واحد اصلی ،نوبت به انتخاب دومین واحد کالایمان است و کافیست بر روی تب واحد فرعی کلیک کرده و واحد دوم را تعیین نماییم.
بعد از اینکه واحد دوم تعیین می گردد یک تب دیگر باز خواهد شد و از ما می خواهد مشخص نماییم تا هر واحد فرعی معادل با چه مقدار واحد اصلی است.
بعنوان مثال اگر واحد اصلی ما کیلوگرم و واحد اصلی بسته تعیین شده باید مشخص کنیم هر بسته معادل با چندکیلو گرم میباشد.
بعد از تعیین مقدار خواسته شده کافیست پنجره را ذخیره نماییم تا کالای مدنظر با دو واحد تعریف گردد.
حال می توانیم به قسمت رسید انبارها یا فاکتورها مراجعه نماییم و زمانی که شما کالای دو واحدی خود را انتخاب می نمایید ،بعد از مشخص کردن مقدار یک واحد ،مقدار دیگر واحد آن کالا بصورت اتوماتیک تعیین می گردد.
بدین ترتیب با نحوه تعریف واحد فرعی در نرم افزار سپیدار آشنا شدیم و امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
در پایان یک پیشنهاد ویژه برای شمایی که تا انتها این مطلب را دنبال کردید داریم و آن هم تخفیف ویژه برای دوره جامع نرم افزار سپیدار میباشد.
جهت استفاده از این تخفیف کلیک نمایید