در این مقاله قصد داریم تا با نحوه تعریف انبار در سپیدار آشنا شویم پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
انبارها در حسابداری
شاید در جایی مشغول به کار حسابداری باشید که بیش از یک انبار برای کالاها و یا مواد اولیه داشته باشند .برای همین منظور ما باید به عنوان حسابداری مجموعه ،تمامی موجودی های کالاهارا بصورت تفکیک شده در نرم افزار حسابداری داشته باشیم تا همه چیز طبق یک روال درست پیش برود. برای همین منظور در نرم افزار سپیدار امکان ایحاد چندین انبار وجود دارد که با نحوه تعریف آنها آشنا می شویم.
آموزش ویدیویی نرم افزار سپیدار (صفر تا صد)
نحوه تعریف انبار در سپیدار
در سپیدار برای تعریف انبار جدید ،ابتدا از طریق منوی اصلی نرم افزار بر روی ماژول تامین کنندگان و انبار کلیک می کنیم و سپس از بخش عملیات آن بر روی گزینه انبار جدید کلیک می کنیم (تصویر زیر) .
پنجره مربوط به تعریف انبارها برای شما باز خواهد شد و ابتدا از کادر کد ،یک کد 2رقمی برای انبار خود انتخاب می کنیم. (برای کدینگ بهتر از کد های رند استفاده نمایید). سپس از بخش عنوان ،نام انبارمان را وارد می نماییم که در اینجا برای مثال ،انبار شعبه کرج انتخاب کرده ایم. از کادر مسئول و شماره تلفن نیز می توانیم نام انباردار و شماره آن را وارد نماییم که اختیاری است.
از بخش معین انبار ،سرفصل مربوط به انبارمان را مشخص می نماییم. می توانیم از سرفصل های موحود در درختواره حسابمان استفاده کنیم و یا اینکه سرفصل جدیدی به درختواره حسابها اصافه نماییم.
در نهایت بعد از ورود درست اطلاعات می توانیم انبار را ذخیره نماییم (در تصویر زیر با کادر کوچک سبز مشخص کردیم)
بدین ترتیب انبارمان در سیستم تعریف شد. اگر تمایل داشتید که انبارهای تعریف شده را با جزئیات مشاهده نمایید و یا اگر به اصلاح اطلاعات انبار نیاز داشتید می توانید از طریق منوی اصلی نرم افزار بر روی ماژول تامین کنندگان و انبار کلیک نموده و از بخش فهرست آن بر روی گزینه انبار کلیک نمایید.
بدین ترتیب با نحوه تعریف انبارها در نرم افزار سپیدار آشنا شدیم و مثالی هم برای درک موضوع بررسی کردیم. در صورتیکه تمایل داشتید نرم افزار سپیدار را بصورت صفرتاصد و پروژه محور آموزش ببینید می توانید با کلیک بر روی لینک زیر ،در دوره صفرتاصد سپیدار شرکت نمایید و به میزان تسلط قابل قبولی نسبت به این نرم افزار برسید.
آموزش ویدیویی نرم افزار سپیدار (صفر تا صد)